категорії: блоґ-запис

Катерина Самсон-претендентка на участь в конкурсі «Поетичний боді-арт»

теґи: Остання барикада

 

Триває кастінг претенденток на участь в конкурсі "Поетичний боді-арт", що відбудеться під час проведення четвертого літературно-музичного андеграундового фестивалю "День Незалежності з Махном" 23-24 серпня цього року в м.Гуляйполі.

Черговою сміливицею стала Катерина Самсон. Що характерно, що не претендентка-то творча натура! Катерина Самсон брала участь в останній вилазці в славнозвісному барикадівському бусіку на один фестиваль(назви якого втім тепер в пристойному товаристві не прийнято вголос озучивати) в якості поетки-слемерки.Тож , цілком можливо, що окрім того,щоб надихати поетів своєю оголеною натурою, дівчата може і порадують місцеву публіку власною творчістю. Тож принцип "пробити собі дорогу в літературу грудью"  може виявитися напрочуд дієвим :).
Текст писав Сашко Недоній.
Бажаючим долучатися до конкурсу жіночої краси варто відправляти свої фото на адресу: ostannya@gmail.com
P.S. Участь у конкурсі можуть брати лише повнолітні. За умовами конкурсу пересилаються не лише фото в стилі ню, а й ксерокопії паспорту.
P.P.S. Поважна Комісія Вищої Ради Сеньйорів Мистецького Об’єднання "Остання Барикада" вже готується до своєї важкої праці над винесенням вердикту.
P.P.P.S. Конкурс санкціоновано Громадською Комісію з питань захисту суспільної моралі.